Zeeuws-Vlaanderen verkennen op de fiets

Op een camping van Mijn Lievelingsplek ontdek je Zeeland pas echt!
Heb je even geen inspiratie, dan kan je altijd bij de boerin terecht voor een leuke tip in de omgeving of een uitje wat je niet mag missen.

23 juni 2022

Soms organiseert de stichting Mijn Lievelingsplek een activiteit, speciaal voor alle gasten die verblijven op een Lievelingsplek. Op 23 juni organiseren de dames op Zeeuws-Vlaanderen een compleet verzorgde e-bike-tour. Een fietstocht van 45 kilometer over het prachtige eiland waarop 3 Lievelingsplekken te vinden zijn.
De dames van deze Lievelingsplekken leiden u graag rond, door dit stukje Zeeland en doen dat middels een geheel verzorgd dagje uit op de fiets.

Ontdekken per fiets

U kunt vooraf aanmelden om deel te nemen aan dit Lievelings-dagje-uit. De dag start en eindigt op het bootplein in Breskens. Daar is een mogelijkheid om de auto te parkeren en fietsend verder te gaan.

Voor de gasten van andere Zeeuwse eilanden start de dag met een geweldige boottocht over de Westerschelde. Op het bootplein in Vlissingen is ook een mogelijkheid om uw auto te parkeren. Fietsen is er dan nog niet bij, maar genieten wel! Met een mooi zicht op Vlissingen, verlaat u Walcheren om aan te komen in Breskens, waar u moet gaan trappen.

Heeft u geen geschikte fiets? Geen probleem.
Als u wenst, kunnen we een fiets, e-bike, scooter of zelfs golfkarretje voor u regelen. We zetten ze op het bootplein voor u klaar, zodat u zorgeloos aan de dag kunt beginnen.

West Zeeuws Vlaanderen

De dagvullende en compleet verzorgde fietstocht zorgt dat u de mooiste plekjes van Zeeuws-Vlaanderen ziet. U toert over dijken met hoge bomen, langs verborgen kreken, over landweggetjes met oude knotwilgen en aan natte graslanden voorbij. U passeert Spaanse forten, vestingwerken en vuurtorens. Maar ook natuurgebieden als de Baarzandse kreek, het Zwin en de verdronken Zwarte Polder.

Kortom: u maakt op een sportieve manier kennis met West-Zeeuws-Vlaanderen. Een streek waar een Vlaamse wind waait. Die wind zorgt voor een bourgondische en gemoedelijke sfeer. Dat voel en proef je. Op 23 juni kunt u het aan den lijven ondervinden.

Wij zouden het leuk en gezellig vinden om Zeeuws-Vlaanderen aan u te laten zien. Fietst u mee? U kunt zich nu al aanmelden via info@mijnlievelingsplek.nl , via de link of vraag ernaar bij uw Lievelingsplek.
Uw gastvrouw informeert u graag!