Over ons

Boerinnen met een missie

Wij zijn 19 stoere vrouwen, 19 boerinnen die vol passie en trots onze minicampings runnen. Mouwen omhoog en aanpakken, daar staan we voor! Ons doel om ervoor te zorgen, dat onze gast een fantastische vakantie in Zeeland beleeft.

Een groot hart voor de gast

Als u ons op de vrouw af vraagt, waarom wij zo blij worden van ons werk dan beginnen onze ogen te stralen. Iedere boerin heeft hier een ander antwoord op, maar elk antwoord komt op hetzelfde neer. We vinden het fijn om de gast mee te laten genieten van alles wat Zeeland biedt. We genieten ervan als we zien dat mensen moe aankomen en tijdens hun verblijf de rust vinden om tenslotte weer  ontspannen naar huis te kunnen gaan. Wij zijn er trots op als onze gasten zich “thuis voelen” op de minicamping.
Heel bijzondere momenten maken wij mee en daar zijn we trots op!

Zeeland uitdragen is een uitdaging

We zijn super trots op onze campings! Ze zijn stuk voor stuk uniek. Nergens is de persoonlijke aandacht en gastvrijheid zo groot als op een minicamping. Wij helpen onze gasten Zeeland te beleven. Onze tips en aanpak leidt tot een geweldige vakantie en dat willen we graag aan iedereen laten zien!

En dat is juist de uitdaging, om dat in je eentje voor elkaar te krijgen. Daarom hebben we in 2018 besloten om samen de boer op te gaan.
“Laat ons onze passie bundelen en samenwerken”, was het idee. Deze website is het begin daarvan. Hiermee laten we onze kwaliteiten zien aan onze potentiele gasten.
Maar dat is nog lang niet alles. We hebben grote plannen en we willen u graag elke keer opnieuw verassen!

Laat uw hart ook sneller kloppen

Wij willen u graag al onze kwaliteiten en pluspunten laten zien. Het liefst halen we u op om op één van de Lievelingsplekken van een onvergetelijke vakantie te genieten.
Maar wij weten als geen ander, dat de gasten écht zelf hun vakantie bepalen en een camping kiezen die hun het beste past. Dat komt goed uit, want wij hebben er samen een heleboel. Allemaal verschillend, maar kwalitatief hoogstaand. Dus ……. kijk nog eens rond op deze website!
We weten zeker dat u een camping treft waar uw hart sneller van gaat kloppen. Waarbij u niet kunt wachten tot de koffer ingepakt kan worden.
Wij zien er naar uit om u te verwelkomen op één van de mooiste plekjes van Zeeland – een camping van Mijn Lievelingsplek

Als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen rondom Mijn Lievelingsplek vul dan het contactformulier in.
Wij versturen nog geen nieuwsbrieven, maar wie weet……