Boerderijcamping Molenperk

Het beste van de boeren buiten

De camping is netjes onderhouden. Een strakke grasmat, gemaaid gras en de hagen recht geven een verzorgde uitstraling Door persoonlijke aandacht en service zal iedereen zich thuis voelen en een fijne vakantie hebben. De camping ligt centraal op Walcheren aan het fiets- en wandelnetwerk; heel Walcheren is per fiets prima te verkennen. De steden, de dorpjes en de kust.
Carolien en Peter van de Kreeke
Carolien en Peter van de Kreeke Ons hart klopt voor onze bijdrage die we mogen leveren aan een bijzonder fijn verblijf van onze gasten. Wij doen er alles aan dat ze zich welkom voelen en er een fijne sfeer op de camping heerst. Dat ze hun mooie ervaringen met ons delen en genieten van het buitenleven.

Onze camping biedt

  • De ruime opzet.
  • Het feit dat de camping geheel auto-vrij is.
  • Het gevoel dat gasten hier welkom zijn
  • De aandacht en service voor de gasten.
  • Centrale ligging op Walcheren en toch slechts 3 km. van zee en strand.

Wat gasten over ons zeggen

Heerlijke, rustige camping. Carolien is echt een warme gastvrouw. Alles is supernetjes, je fiets kan in een stalling staan, er zijn fietskaarten voorhanden, de speeltoestellen zijn gloednieuw en er heerst een gemoedelijke sfeer... Het grootste pluspunt voor ons is de zekerheid dat het na 22u muisstil is. Wij komen terug, wellicht deze zomer nog!

Boerderijcamping Molenperk

Vrouwenpolderseweg 63
4353 KA Serooskerke

Zien wij u binnenkort?

Meer informatie!